De uitvoerders

Het uitvoerende comité

Niek Amelink / Initiatiefnemer & projectmanager
Mijn naam is Niek Amelink en ik woon sinds mijn 10e met veel plezier in Culemborg. Ik heb een enorme passie voor sport. Na mijn middelbare school ben ik eerst naar het Cios gegaan. Na het Cios ben ik Sportmarketing gaan studeren aan de Johan Cruyff University. Samen met Florens Timmermans ben ik initiatiefnemer van deze Stichting. Wij willen door middel van sport- en educatieve activiteiten een positieve bijdrage leveren aan het mooie Culemborg.

Florens Timmermans / Initiatiefnemer & projectmanager
Ik ben letterlijk geboren en getogen in de wijk Terweijde. Met veel plezier heb ik hier gewoond, gespeeld en gesport. Na het behalen van mijn diploma aan de ORS Lek en Linge, heb ik sportmanagement gestudeerd in Den Haag. Gedurende deze periode heb ik altijd in Culemborg gewoond en gesport. Sinds drie jaar ben ik woonachtig in Almere, maar ben nog regelmatig in Culemborg te vinden. Met veel plezier en een duidelijk doel zet ik mij in voor “mijn” wijk en Culemborg in zijn geheel!

Thomas Woerdenbach/ Projectcoördinator
Graag wil ik mij voorstellen! Mijn naam is Thomas Woerdenbach, 22 jaar en woon al mijn gehele leven in Culemborg. Sinds juli 2013 ben ik afgestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Op dit moment ben ik als trainer actief bij FC Utrecht en CVV Vriendenschaar. Ik heb in Culemborg altijd met veel plezier gesport bij verschillende verenigingen en organisaties. Ik vind dat iedereen het recht heeft om te sporten. Het is voor mij een uitdagende doelstelling om via de stichting de sportparticipatie toegankelijker te maken voor zoveel mogelijk doelgroepen uit Culemborg. Ik ga hier dus ook met veel plezier aan de slag!

Faysal Amidouche / Projectcoördinator
Mijn naam is Faysal Amidouche en ik ben geboren en getogen in Culemborg. lk heb mijn hele leven in Culemborg gewoond en ik heb de samenleving binnen Culemborg zien veranderen zowel positief als negatief. De eerste scholen waar ik op heb gezeten waren basisschool ” De Leilinden”,  “Het Praathuis” en de KWC.  Op dit moment studeer ik Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Voor mij is het belangrijk dat een stad als Culemborg leefbaar blijft voor alle inwoners met verschillende achtergronden.

Anouk Olsthoorn / Projectcoördinator
Mijn naam is Anouk Olsthoorn. Ik ben opgegroeid in Terweijde en er is geen plek waar ik we zo thuis voel als daar. De diversiteit van Culemborg maakt het een mooi stadje om te wonen. Wel vind ik dat we elkaar wat vaker mogen ontmoeten en hoe kan dat nu beter dan door samen te sporten. Via een oud-docent kwam ik aanraking met Moving Culemborg en aldaar trof ik twee oud-klasgenoten, de initiatiefnemers, Niek en Florens. Een enthousiaste club mensen waar ik graag mee wil samenwerken. Ik vind het erg leuk om te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een jonge stichting en ook om iets terug te doen voor onze stad!

Mark Atema / Stagiair
Ik woon vanaf mijn 4e in Culemborg en heb het grootste deel van mijn leven dan ook in Culemborg doorgebracht. Ik ging hier naar school, sport hier nog steeds en ken hier bijna iedere jongere van mijn generatie. Ik ben nog steeds niet uitgekeken op de stad en de mensen hier. Op dit moment studeer ik aan de Academie voor Lichamelijk Opvoeding (ALO) in Amsterdam.Als 4e jaars diende ik ook een minor-stage te hebben, waarbij ik koos om bij de stichting stage te gaan lopen. Op deze manier werk in aan mijn eigen competenties voor opdrachten, en kan ik ook nog wat terug doen voor de stad waar ik ben opgegroeid.

Ilse Bosschaart en Mike Goeseije completeren het huidige team!