Mede mogelijk gemaakt door

Onze dank gaat uit naar onderstaande sponsors!

Het behalen van onze doelstelling kunnen wij niet zonder de steun van anderen. De twee belangrijke steunpilaren, die de oprichting van de stichting mogelijk hebben gemaakt, zijn:

Rabobank West-Betuwe
Al vanaf het eerste contact moment waren er positieve geluiden vanuit de Rabobank West-Betuwe op ons plan. Dit deed ons dan ook besluiten om bij de bank een aanvraag in te dienen voor de opstart van onze stichting. Ons vertrouwen werd niet beschaamd en wij waren zeer verheugd toen bekend werd dat de Rabobank ons wilden sponsoren. Deze steun betekende het officieuze startschot van de fysieke oprichting van “Moving Culemborg”.

Ton & Van den Broecke notarissen
De tweede belangrijke steunpilaar is het notariskantoor Ton & Van den Broecke notarissen. Al bij de eerste afspraak was er meteen een ‘klik’. Van beide kanten werd er hardop nagedacht over de mogelijkheden en het potentieel van de stichting. Met veel plezier en vertrouwen zijn wij dan ook met het notariskantoor in zee gegaan. Het werk dat zij voor ons verricht hebben heeft er voor gezorgd dat er een stabiele en stevige basis is gelegd voor Stichting Culemborg in Beweging.