Ondersteunen

Lees hier meer over de mogelijkheden om Moving Culemborg te ondersteunen.

Financieel
De kwaliteit van de activiteiten is mede afhankelijk van de financiële mogelijkheden die wij als stichting hebben. Zonder de financiële steun van onze huidige en toekomstige partners, kunnen wij onze doelstellingen niet realiseren.

Materieel
Alhoewel ieder evenement een op zich zelf staande activiteit is, heb je voor veel evenementen hetzelfde of vergelijkbaar materiaal nodig. Daarnaast zijn er evenementen die jaarlijks terugkeren, waarbij je logischerwijs dezelfde materialen gebruikt. Materiële steun is dan ook meer dan welkom!

Natura
Een andere praktische manier van ondersteunen, is het sponsoren in natura. Wij willen onze deelnemers goed verzorgen en enthousiasmeren. Niet alleen door kwalitatief goede activiteiten te organiseren, maar ook door het aanbieden van bijvoorbeeld een gezonde en lekkere lunch. De mogelijkheden in deze manier van sponsoren zijn zeer divers.

Expertise
Wilt u ons ondersteunen, maar heeft u niet de mogelijkheid om dat op boven genoemde manier te doen? Wellicht is dit dan een goede optie. Samen weet je en kun je meer dan wanneer je alleen te werk gaat. Wij staan er dan ook open voor om kennis en ervaring met elkaar te delen. Dit kan op verschillende gebieden, uiteenlopend van de organisatie van de stichting zelf tot het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Wat krijgt u ervoor terug?!

Met de organisatie van onze evenementen leveren wij een positieve bijdrage aan de Culemborgse gemeenschap. Door de stichting een warm hart toe te dragen en te ondersteunen, draagt u bij aan het maatschappelijk belang. Uiteindelijk is dit de reden dat wij uberhaupt zijn begonnen met deze stichting!

Uiteraard is dit niet het enige wat u terug krijgt  wanneer u een bijdrage aan Moving Culemborg levert. De mogelijkheden zijn talrijk en zullen in onderling overleg worden afgestemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reclame-uitingen en de naamsbekendheid die het u oplevert.

Wilt u op een van bovenstaande manieren een bijdrage leveren? Of heeft u een ander idee waarmee u ons wilt ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat hierin uw idee en/of uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.