Culemborgers opnieuw naar Marokko!

Archief
Laatste reacties
Geplaatst door: Florens In: Overig Op: 25/08/2016 Reacties: 0
Mixed team

Bericht aan de A-junioren en 2e jaars B-junioren (jongens) van Focus ’07 en CVV-Vriendenschaar: ga je mee?

Lijkt het je leuk om via voetbal een ander land te leren kennen, en ben je komend seizoen een A-speler of tweede jaars B-speler van Focus ’07 of Vriendenschaar dan is dit bericht bedoeld voor jou. Van 20 tot en met 25 oktober 2016 gaat een combinatie van spelers van Vriendenschaar en Focus ’07 naar Marokko.

Rond de herfstvakantie wordt vanuit Moving Culemborg in samenwerking met Focus en Vriendenschaar, voor de tweede keer een voetbalreis naar Marokko georganiseerd. Het gaat om een reis waarbij je traint, clinics verzorgt en een toernooi speelt én je tegelijkertijd kennis maakt met de natuur en cultuur van Noord-oost Marokko. Een gebied dat tegelijkertijd ver weg en dichtbij is omdat veel Culemborgse families daar vandaan komen.

Het wordt een reis waarbij zestien spelers, acht van CVV-Vriendenschaar en acht van Focus ’07, samen met vier of vijf begeleiders als ‘Team Culemborg’ een afwisselende zesdaagse reis maken. Als begeleiders gaan in ieder geval mee Joey Hoffmans, Mimoun Khiniti, Mo Ramdani en Ahmed Salama.

In het programma zit onder andere een bezoek aan de stad Nador en omgeving, het spelen van de tweede editie van het Nederlands-Marrokaans vriendschapstoernooi, voetbalactiviteiten binnen een instelling voor jeugdzorg, een rondtrip door de regio, bezoek aan markten en het strand.

Midden augustus start de aanmelding voor deze reis. Nadere informatie volgt op deze website. Eind augustus start de voorbereiding met een informatiebijeenkomst. De eigen bijdrage bedraagt maximaal € 200,-. Als je denkt dat dit iets voor je is, hou dan de website in de gaten of geef je alvast op!

Deze reis is een vervolg op de eerste voetbalreis naar Marokko in 2014 via het Clublinkingprogramma van de KNVB. Via deze link kun je de documentaire zien die van die reis gemaakt is.

Namens Moving Culemborg, CVV-Vriendenschaar en Focus ’07,
Wieger Bakker, Jordan van Gestel, Joe Hoffmans, en Ahmed Salama


Plaats een reactie